Sociale Activering

In 2013 is Kringloopbedrijf De Wissel gestart met het Traject Sociale Activering.

Het traject biedt plaats aan mensen die baat hebben bij actieve begeleiding en een geborgen werkomgeving. Hier kan men in zijn/haar eigen tempo weer werkritme opdoen en de afstand tot de reguliere arbeidsmarkt verkleinen. Dit vindt plaats onder professionele begeleiding van een gediplomeerd trajectbegeleider.

Sociale Activering in een notendop. Na een intakegesprek gaat de nieuwe werknemer samen met de Trajectbegeleider een begin maken met het (her)opbouwen van het werkritme. Dit heropbouwen gebeurt in fases en deze fases worden zoveel mogelijk aangepast op de werknemer en zijn/haar situatie. Wij vinden de persoonlijke situatie en de mening van de werknemer heel belangrijk. Samen zoeken naar een juiste balans in werk en privé zorgt voor een prettige leerzame omgeving. Een omgeving waarin zowel de werkgever als werknemer zich vaak het prettigste voelt. In zo’n soort omgeving is het ontstaan en/of hervinden van eigen talenten het beste mogelijk! En wat zeker niet minder belangrijk is, samen proberen wij het plezier in werken weer terug te krijgen.

Deelname aan het Traject vindt plaats op basis van een vaste maandelijkse vergoeding welke los staat van het aantal gewerkte uren. In de regel doen we dit in overleg met de betrokken consulent vanuit de gebiedsteams van de Gemeente. Natuurlijk is instroom op een andere wijze ook mogelijk. Graag bespreken wij samen met jou de mogelijkheden.

Voor meer informatie adviseren wij je om contact op te nemen met dhr. Eelke Jan Wiersma. Hij is bereikbaar op ons algemene nummer, 0519-222888.

Adres

De Wissel Dokkum
Betterwird 10
9101 PB Dokkum

0519-222888

info@dewisseldokkum.nl

Openingstijden

Winkel Inbreng
Ma. Gesloten Gesloten
Di.
t/m vr.
12:00 - 17:00u 10:00 - 17:00u
Za. 10:00 - 17:00u 10:00 - 17:00u
Zo. Gesloten Gesloten

Textiel sorteercentrum